fbpx  

Blog


Na 4 jaar in Vlaanderen, breidt FoodWIN uit naar Wallonië!

Written on 14 augustus 2020 · 1 min, 0 secs


We houden te veel van ons eten om het verloren te laten gaan, dat kunnen we in geen taal verzwijgen ;-). Daarom steekt FoodWIN de taalgrens over en rollen we onze activiteiten uit in de rest van België. 

Noémie De Clercq zal de lancering in Wallonië leiden en begint met de strijd tegen voedselverspilling in grootkeukens. In Vlaanderen hebben we inmiddels 20 grootkeukens succesvol ondersteund, en die expertise nemen we nu graag mee naar Wallonië.

Werk jij in een bedrijf met een interne keuken? Ken je een gezondheidsinstelling (ziekenhuis, woonzorgcentrum, …) of een school die wel wat hulp kan gebruiken om voedselverspilling te verminderen? Contacteer Noémie!

Wie is Noémie?

Noémie werd grootgebracht tussen de potten en pannen van het restaurant van haar moeder, vandaar de grote voorliefde voor voeding. Van die passie maakte ze haar job, en lanceerde een eigen foodtruck met yoghurtijs. Later werd ze hoofd van de catering en de interne keuken bij Färm.

Noémie is nu enorm gemotiveerd om FoodWIN’s activiteiten in Wallonië te ontwikkelen. Samen met de ervaring van Jasmien, FoodWIN’s expert in grootkeukens in Vlaanderen, zal Noémie al haar vaardigheden uitspelen in de strijd tegen voedselverspilling in Waalse grootkeukens.