GEZOCHT:

coördinator foodwin

 

FoodWIN heeft een duidelijke missie: het verminderen van voedselverspilling. Een derde van al het voedsel dat geproduceerd wordt, gaat verloren en bereikt nooit ons bord.
Een ramp voor people, planet en profit!

FoodWIN bewijst dat het anders kan.
Door samenwerking met grootkeukens helpen we om voedselverspilling te vermijden.

FoodWIN zoekt een enthousiaste coördinator die dit alles in goede banen leidt.

Wat ga je doen?

 

 • De cocreatie van een gedragen strategie en meerjarenplan en de opvolging ervan via vooropgestelde doelstellingen en indicatoren.
 • Het ontwikkelen van een lange termijn businessplan en een jaarlijks salesplan, gecombineerd met het succesvol leads genereren en deals sluiten.
 • Het voeren van een gezond financieel beleid, rekening houdend met en anticiperend op de veranderende marktomstandigheden.
 • Het identificeren van fundraising opportuniteiten, het bijdragen aan en het opvolgen van structurele financiering.
 • Externe communicatie en vertegenwoordiging. De FoodWIN boodschappen verspreiden bij de juiste partners.

Dit typeert je

 

 • Je straalt zelfvertrouwen uit en creëert betrokkenheid: je gelooft in de mogelijkheden van grootkeukens om voedselverspilling te vermijden. Je draagt dit standvastig en geloofwaardig uit, zowel intern als extern.
 • Je bent een klankbord: je geeft suggesties hoe prestaties te kunnen verbeteren en geeft anderen de autonomie en de verantwoordelijkheid om te beslissen binnen hun rol. Je gebruikt participatieve methodieken. Zo bouw je mee aan gedeeld eigenaarschap.
 • Je bent een facilitator en strateeg: In de complexiteit, zie je de essentie en je identificeert the way forward, rekening houdend met de input van anderen. Je ziet snel welke gebieden belangrijk zijn om effectiviteit te vergroten.  Je durft nieuwe paden te verkennen. Je stelt duidelijke doelstellingen en realistische verwachtingen op. Je communiceert hierover helder.
 • Je bent een netwerker: je onderhoudt graag contacten en gaat partnerschappen aan binnen het brede FoodWIN netwerk. Je maakt jezelf en de verwezenlijkingen van het team kenbaar.
 • (Resource) management en organisator: je maakt realistische plannen, rekening houdend met alle kosten en middelen. Je vertaalt de werking in heldere processen en streeft daarbij efficiëntie na. Je onderscheidt prioriteiten van minder belangrijke/dringende taken.
 • Je bent commercieel ingesteld: je bent in staat om de behoeften van potentiële klanten te identificeren en daarop in te spelen. Je hebt een scherp oog voor kansen in de markt en kunt deze omzetten in concrete acties die het succes van onze werking verhogen.
 • Je bent de verantwoordelijke. Je behoudt hiervoor het overzicht van de verschillende activiteiten. Je hakt moeilijke knopen door na het consulteren van verschillende meningen en alternatieven.
 • Je bent purpose driven en hebt affiniteit met circulaire economie en voeding.
 • Je bent stressbestendig, rationeel, warm. Nadat je samen veel impact maakt, hou je er ook van plezier te maken met collega’s.

wat foodwin jou biedt

 

 √ Een voltijds contract voor onbepaalde duur. Start asap.

√ Een competitief salaris. Daarbovenop krijg je vergoeding woon-werkverkeer (trein en fiets), telewerkvergoeding (30 euro), maaltijdcheques (6 € per dag), hospitalisatieverzekering en groepsverzekering.

√ Een fijne werkplek in hartje Leuven (Blijde Inkomststraat) dicht bij het station.

√ Een goede work-life balans dankzij flexibel werken. Je beslist samen met je collega’s wanneer je op kantoor werkt en wanneer op afstand. Je krijgt een grote autonomie over je werktijd en je planning.

√ Een leerrijke werkomgeving in een enthousiast team.

√ Een job met een missie: je draagt bij aan het verminderen van voedselverspilling.

we kijken er naar uit jou te horen

Wij werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, afkomst, geslacht, gender, levensbeschouwing of handicap.

Zijn er elementen waaraan je niet denkt te voldoen, maar ben je ervan overtuigd dat dit jouw job is, aarzel niet om toch te solliciteren!

 

Al tien jaar lang bundelen we de krachten om de postieve impact op onze planeet te versterken.