Bij FoodWIN vind je dé experten in de strijd tegen voedselverspilling.

Onze missie is voedselverspilling tegengaan, kilogram per kilogram. En daarvoor delen we onze kennis met veel plezier.

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd wat écht impact maakt. We ontrafelen samen met jou de diepste geheimen van voedselverspilling in de voedselketen dankzij onze expertise en actuele cases uit binnen- en buitenland. Onze workshops zijn op maat van verschillende doelgroepen: zo kan iedereen, van burger tot voedingsbedrijf, zijn steentje bijdragen aan de strijd tegen voedselverspilling.

Interesse in een opleiding? Contacteer Maud via !

ONS AANBOD

HOTELS - een masterclass tegen voedselverspilling

Jouw hotel als duurzame pionier? In deze masterclass kies je zelf welke aspecten verspilling je wil aanpakken. Van efficiënt buffetbeheer, tot portiegroottes of gasten nudgen om minder te verspillen, via onze modulaire aanpak is er voor elk wat wils. Na de training heb je direct bruikbare kennis en tools om meteen aan de slag te gaan.

VOEDINGSBEDRIJVEN & RETAIL - jouw klanten, kampioenen tegen voedselverspilling

In Europa is de consument één van de grootste verspillers. Als voedingsbedrijf heb je de kracht om je stempel te drukken op het verminderen van voedselverspilling door jouw klanten een hand toe te reiken - maar waar liggen de kansen en hoe pak je dat het beste aan?

Tijdens deze interactieve opleiding verwerft een kernteam van jouw bedrijf diepgaande kennis over voedselverspilling, van probleem tot oplossingen. Via creatieve brainstormsessies verlaat jouw team deze opleiding met een schat aan impactvolle ideeën, gebruiksklaar voor een krachtige duurzame strategie!

CONSUMENTEN - maak een einde aan voedselverspilling bij jou thuis

Van plannen tot voeding kopen, bewaren, koken en tenslotte opeten… tijdens elk van deze stappen zijn er manieren om je voedselverspilling te minimaliseren. Leer tijdens deze mini-opleiding hoe je thuis in elke stap voedselverspilling tegengaat!

INSPIRATIESESSIE / KEYNOTE - de strijd tegen voedselverspilling: waarom en hoe?

Voedselverspilling verminderen, dat willen we allemaal. Maar waarom is dat nu precies zo belangrijk? Hoe pak je dat aan? Tijdens deze presentatie verkennen we samen de oorzaken en uitdagingen van voedselverspilling én ontdek je ook al hoe je impact kan maken!

BOEK EEN WORKSHOP

Interesse in een workshop? Zoek je naar een spreker voor jouw evenement?

Maud helpt je verder met al je vragen!